OVER ONS

Huijbregts Bouwadvies is een bouwkundig ontwerp, teken- en adviesbureau. Als bouwkundig bureau houden wij ons bezig met verschillende onderdelen betreffende het bouwproces. Voor zowel de bouwsector, het bedrijfsleven als particulieren bieden wij een compleet dienstenpakket aan. Zoals alle voorbereidingen waaronder ontwerp, tekenwerk, bestek en bouwaanvraag, maar ook op het gebied van uitvoering verlenen wij diensten zoals aanbesteding, bouwcontrole en oplevering.


Door onze ruime ervaring kennen wij de bouwprocessen van planontwikkeling tot oplevering. Wij verzorgen alle wettelijk verplichte documenten, tekeningen en berekeningen van eerste schets tot oplevering. Ook voor bouwbesluitberekeningen, EPC-berekeningen, brandveiligheidsberekeningen en contructieberekeningen kunt u bij ons terecht.


Daarbij bewaken wij het afgesproken tijdspad met de daarbij behorende vergunningen en, belangrijker nog, dat tijdens de bouw de afspraken die zijn gemaakt worden nagekomen en de kwaliteit van de gekozen materialen optimaal zijn. Kortom, wij zorgen ervoor dat de realisatie van uw woning of bedrijfspand tot een goed einde wordt gebracht.


Bouwen

Tekeningen en berekeningen, van schets tot oplevering eventueel als 3D presentatie. Wij bewaken de planning en toetsen de kwaliteit aan de hand van het Programma van Eisen.

Verbouwen

Ook op het gebied van verbouwen, maken wij de benodige tekeningen en berekeningen. Van schets, tot oplevering of als 3D presentatie. 


Renovatie

Wij helpen u met diverse onderdelen bij een renovatie project. Van wettelijk verplichte documenten, tekeningen en berekeningen van eerste schets tot oplevering.


U gaat bouwen of verbouwen?

Als opdrachtgever krijgt u te maken met verschillende partijen, overheid, een architect, aannemers en onderaannemers. Tijdens een complex en intensief bouwproject spreken al deze partijen hun eigen taal. Wij geven u advies zodat de juiste partijen bij elkaar komen.    

Neem contact op